• Winkelwagen€ 0

Apple Oordopjes


Apple Oordopjes

De originele Apple oordopjes vindt u bij iPodoordopjeskopen.nl. De Apple oordopjes kenmerken zich dankzij de altijd sublieme muziek kwaliteit en functionele afstandbediening en microfoon. Met de afstandbediening kunnen nummers worden geskipped (voor- en achteruit) en op pauze of play worden gezet. Middels de ingebouwde microfoon kunt u eenvoudige gesprekken voeren wanneer u maar wilt. De schakeling tussen muziek en gesprekken verloopt razendsnel.
Dankzij een sublieme geluidsisolatie zijn de fijne details bij een lager volume ook prima hoorbaar.

Apple Oordopjes Kopen

iPod oordopjes kopen biedt zowel de iPhone oordopjes, In Ear Oordopjes iPhone, als de Earpods aan van Apple.

De iPhone oordopjes, hebben een zeer stijlvol ontwerp met een fijn geluid en een goede bass. Met het kenmerkende witte uiterlijk en de grijze details, mag u hiermee zeker gezien worden. De oordopjes beschikken over een 3,5 mm aansluiting waardoor ze eenvoudig kunnen worden aangesloten op uw iPhone, iPod of iPad.

De Apple Earpods, ook wel iPhone 5 oordopjes of iPhone 6 oordopjes hebben een uniek gevormd design ontworpen naar de natuurlijke vorm van het oor. Deze earpods worden dan ook ervaren als zeer comfortabele in ear oordopjes. Het ontwerp mag er wezen maar ook de geluidskwaliteit is perfect u krijgt echt waar voor uw geld. Deze oordopjes kenmerken zich door het ontwerp en het witte uiterlijk met zwarte details van de speakers.
Als laatste zijn er natuurlijk nog de in ear oordopjes iPhone. Deze Apple oordopjes beschikken net als de iPhone oordopjes en de Earpods over een volumeregelaar en afstandbedieding. De in ear oordopjes hebben een noice cancelling functie, zodat muziek van buiten niet kan storen.

Bestelt u een van onze oordopjes voor 17:00 dan zorgen wij dat het dezelfde dag nog verstuurd wordt.

© Copyright iPodoordopjeskopen.nl - Alle rechten voorbehouden.