• Winkelwagen€ 0

Bluetooth Oordopjes


Bluetooth Oordopjes

iPodoordopjeskopen is altijd opzoek naar vernieuwde producten op het gebied van oordopjes. De bluetooth oordopjes kopen kunt u bij ons uiteraard ook, deze zijn niet te missen in ons assortiment. Deze draadloze oordopjes maken verbinding middels bluetooth, zodat u snel en eenvoudig zonder snoeren kunt luisteren naar uw favoriete muziek. In ons assortiment zijn verschillende bluetooth oordopjes toegevoegd, zowel in ear oordopes als earbuds. Het mooie is dat ook hier zowel een volumeregelaar als een microfoon aanwezig is. U kunt eenvoudig nummers skippen (voor- en achteruit) op pauze zetten of juist afspelen. Schakelen tussen muziek en telefoongesprekken is bovendien perfect geïntegreerd.

Bluetooth Oordopjes Kopen

De Bluetooth oordopjes zijn er nog niet van Apple, wel hebben wij ze al van Langsdom. Het earbud design en de multifunctionele opties maakt deze bluetooth oortjes echt te gek. De geluidkwaliteit is erg goed met een fijne bass. Bluetooth oordopjes is een oplossing voor geklungel met draden, de geluidsoverdracht is bovendien perfect.

Bluetooth oordopjes kopen is dan ook zeker niet overbodig en absoluut toekomst proef! De bluetooth oordopjes sport, zijn multifunctioneel en hebben zelfs de bediening weggewerkt in de dopjes zelf. De ultieme gadget en erg handig om te switchen van nummers tijdens het sporten of het opnemen van een telefoongesprek.

Indien u bent geinteresseerd naar de verschilende functies van de bluetooth oordopjes, klik dan op 1 van bovenstaande producten.

Onze oordopjes komen rechtstreeks vanuit de fabrikant hierdoor kunnen wij u altijd de beste prijs-kwaliteit garanderen dus ook voor de bluetooth oordopjes. Mocht u voor 17:00 bij ons bestellen dan zorgen wij dat het dezelfde dag nog wordt verstuurd. De verzendkosten zijn slechts 2,95. U kunt bij ons veilig en vertrouwd betalen middels iDeal, PayPal, Mastercard, Mistercash of Visa. Heeft u vragen over onze bluetooth oordopjes, laat het ons dan weten. Onze klantenservice helpt u graag verder!

© Copyright iPodoordopjeskopen.nl - Alle rechten voorbehouden.