• Winkelwagen€ 0

Verzenden & Retourneren

Verzenden

De iPod oordopjes en de overige producten uit het assortiment van iPodoordopjeskopen.nl, worden via DPD en PostNL in Nederland verzonden voor slechts € 3,95. Voor een verzending naar het buitenland rekenen we € 8,50. Bij een bestelling voor 17.00 uur wordt uw product dezelfde dag nog verzonden. U kunt bij ons betalen via iDeal, PayPal, MasterCard*, Visa* en MisterCash. Over het algemeen wordt een bestelling die u voor 17:00 plaatst al de volgende werkdag bij u thuis geleverd, voor bestellingen over de grens kan dit wat langer duren.

*Indien u met uw MasterCard of Visa wilt betalen, kunt u dit doen via PayPal (zonder PayPal account). U dient dan onderin het PayPal scherm te kiezen voor ‘’Geen PayPal Rekening?’’ vervolgens kunt u als ‘’PayPal Gast” veilig afrekenen met uw eigen creditcard.

Retourneren

Bij iPodoordopjeskopen.nl is het mogelijk om uw iPod oortjes of andere producten binnen 14 dagen te retourneren, mits de verpakking ongeopend is en het product nog niet gebruikt is . Hierbij is een restitutie ter hoogte van het aankoopbedrag mogelijk. De kosten van terugzending van het product komen voor rekening van de consument. Wij stellen service hoog in het vaandel en zullen daarom altijd tot een oplossing komen. U heeft recht op de wettelijke garantie. Voor eventuele retourzendingen kunt u contact met ons opnemen door hier te klikken.

© Copyright iPodoordopjeskopen.nl - Alle rechten voorbehouden.